"GUESS THE TEACHER" eTwinning ekibi olarak öğrencilerimiz ve değerli Müdür Yardımcımız Filiz ULUSOY eşliğinde Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmed Necmeddin DİNÇ'i makamında ziyaret ettik.Görüş me talebimizi kabul edip, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz Projemizi tanıtıp süreç hakkında bilgi verdiler.Küresel Isınmaya, İklim Değişikliğine FARKINDALIK yaratmak için hazırladıkları sunum harikaydı. Teşekkürler Yeni Neslin Duyarlı Öğrencileri......

04-07-2023

Yayın: 04.07.2023 - Güncelleme: 04.07.2023 10:49 - Görüntülenme: 53