MERSİN / YENİŞEHİR - Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKU-YORUM Projesi

May

Oku-Yorum projemizin Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Salime FIRAT ve öğrencilerimizin hazırladığı şiir dinletisini büyük bir keyifle izledik. Yakın zamanda kaybettiğimiz usta şair Sezai KARAKOÇ anısına hazırlanan "Sezai KARAKOÇ Şiirleri Okuyorum" isimli dinletide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Nisan ayında öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını pekiştirmek ve ödüllendirmek adına düzenlediğimiz "Ayın En Çok Okuyan Öğrencisi" etkinliğimizin sonucu belli oldu. Öğrencilerimizi belge ve hediyelerle tebrik ve teşvik etmekten mutluluk duyduk.

May

Oku-Yorum projemiz etkinlikleri öğrencilerimizin okuma sevgisini , alışkanlığını geliştirerek , yaratıcılıklarına yeni ufuklar açarak etkinliklerini sürdürmekte. Mayıs ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz üç boyutlu kitap kapakları tasarladılar. Öğrencierlimizin el emeği ve yaratıcılıkları ile hazırladıkları birbirinde güzel ve özgün kapakları sergilemek de bizim için büyük bir keyif oldu.