MERSİN / YENİŞEHİR - Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mirror of the Nations Proje Toplantılarımız ve Proje Kazanımlarımız

"eTwinning " Avrupa'nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin, farklı okullardan öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıp, fikir alış verişinde bulunabileceği çevrim içi güvenli harika bir ortam oluşturmaktadır. Yürüttüğümüz "Mirror of the Nations" projemizde teknolojinin eğitime adaptasyonu ve eğitim süreçlerinde uygun şekilde kullanımı sayesinde öğrencilerimize yeni öğrenme fırsatları sunma fırsatı yakaladık. Ayrıca projemiz öğrencilerimizde derse daha fazla motive olma, başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme, eleştirel düşünme becerilerinde artış gibi bir çok olumlu sonuçlar ortaya koymamızı sağladığı için çok gururlu ve mutluyuz.

Yayın: 07.06.2021 - Güncelleme: 07.06.2021 21:19 - Görüntülenme: 344