Mrt

Ara

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü "Kitap hayatın bir parçasıdır." sloganıyla öğrencilerimize hem okuma hem de yazma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmaya devam ediyor. Bu amaçla okulumuz öğrencileri arasında bir hikaye yazma yarışması düzenlediler.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen " Vakti Kuşanmak" proje faaliyetlerimiz çerçevesinde okulumuz öğrencilerine yönelik Mesleki Tatbikat Kulübümüz tarafından "Kırk Hadis" yarışması düzenlenmiş bulunmaktadır. 9 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecektir.

Nis

Oku-Yorum projesinde Nisan ayı etkinliklerimizi de planladık ve başlattık.İlk etkinlik olarak da "Ayın En Çok Okuyan Öğrencisini " tespit edeceğiz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen OKU-YORUM projesine Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2. kez katılıyoruz. Öğrencilerimizin okumayı bir yaşam biçimi hâline getirmelerini sağlayacak kitaplar okumalarının yanı sıra programımızda 4 ay boyunca zevkle yapacakları birçok etkinlik bulunmaktadır.